Kettlebell? Mekkorával kezdjek? Mire jó?
Két 1 kilós kézi súlyzóval kezdtem a tornázást.
Bőven elég volt az is, mert sok ismétlést csináltam és így is két napig fájt a karom.
Tudom, hogy a kettlebell teljesen más mint a súlyzó, az edzés is más vele.
Jó ötlet lenne beszerezni egyet? Feszesítéshez, nem izomépítéshez kellene. Csak fogyni szeretnék, nem kigyúrni magam, de azért jó lenne, ha nem lógna a bőröm.
Jó ötlet ez a cucc? 8 kg sok kezdésnek? Kisebbet nem láttam a dechatlon webshopban, gondoltam ma du. bemegyek és megnézem az üzletben. De ha nincs kisebb és sok a 8, akkor a hervisbe kell mennem, ott van 4 és 6 kilós is.
Olvastam, hogy edzővel kell kezdeni, mert veszélyes, ha rosszul csinálom rendszeresen, akkor megnyomorodok.
Ennek fényében, ha van egy barátom, aki 10 éve kondizik, és én videó alapján elkezdem az edzést, ő ki tudna javítani, ha rossz a tartásom. Mindég kijavít, szinte már edző szinten van, viszont kettlebellel nem nagyon láttam még edzeni.
Érdemes lenne elmenni egy csoportba?
Azért abban ne legyél biztos, hogy elfogod bírni a nőknek ajánlott 8kg kezdési súlyt.
Egyáltalán nem könnyű vele edzeni!
Nekem van itthon kettlebellem, de én azért vettem meg, mert nem tetszett annyira az edzés, hogy kijelentsem: Mostantól kettlebellezek (vissza mentem köredzésre), viszont vettem magamnak itthonra egy bellt, hogy tudjak vele edzeni.
Egyetértek kalandozóval. :)
Önmagában nekem sem jött be!
Túl egyoldalú! Keverve szeretem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!