Satu Hurme lovasiskola vélemények?
Arra lennék kíváncsi, hogy a Pannóniatelepen lévő Satu Hurme lovasiskolában milyen az oktatás, jófejek-e az edzők, normálisan bánnak-e a hobbilovasokkal is, milyen állapotban van a lovarda, kezelhetőek-e a lovak...
A válaszokat előre is köszi!
Szia!
Szeretnék ezzel kapcsolatba segíteni! Nem tudom pontosan a Szentendreit szeretnéd megnézni? Úgy olvastam róluk, hogy sokat szoktak elmenni versenyekre, illetve szerintem lehetőség van oktatásra is, sajnos személyesen nem ismerem őket. Előtte a Hunkadombi Lovasklub működött. Nekem nem nagyon tetszett, a régi oktatóval nem voltam jóba, idegesített engem. Gondolom, hogy ha megvette a Satu Hurme Lovasiskola biztosan megváltozott a lovarda. Igazság szerint én is edzőt szeretnék váltani, de igen nehéz találni megfelelőt. Szerintem mindenképpen javaslom, hogy egy próbát megér, hogy meg tudod nézni. Ha úgy érzed, hogy tetszik, szerintem megfelelőt kerestél. Remélem tudtam segíteni! :)
A lovasoktatas színvonala jó, bár a két edzolanybol csak az egyik (Liza), aki sokat ker, de sokat is ad. Jó edző, ha jó lovas szeretnél lenni. A gyenge pont a lovak - totál befasult és lelekunt lovak, mind hajtós. Ha versenyzői reményeket taplalsz, ott ne szamits sok jóra.
A közlekedése egész jó, bár a réten át ha egy csepp eső is esett, ne próbálkozz - körbe kell sétálni.
Öltöző megint csak katasztrófa, mert bár felújított, de teljesen elhanyagolt, koszos és hideg.
Összefoglalva: sztem nem rossz, a Liza jó edző, a lovasz srác irtó jofej, de ahhoz képest h milyenek a lovak és a körülmények,nagyon drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!