Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futni, és súlyzós edzéseket...

Futni, és súlyzós edzéseket szoktam végezni, akkor nem fogyok hanem formálódok ugye?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy a futás fogyaszt, de nem szeretnék a fenekemből fogyni (ezért is) szoktam végezni súlyzós edzéseket, guggolásokat. Ma is elmegyek futni és utána guggolok és kitöréseket végzek akkor nem fogok fogyni fenékből hanem formálódni fog ugye?
2016. febr. 8. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Mennyit futsz? Nem tanácsos súlyzós edzés előtt futni, csak bemelegítésképpen 15-20 percet. Vagy úgy csinálod, hogy reggel futsz, délután/este edzel vagy fordítva. Legyen a kettő között egy nagyobb szünet.
2016. febr. 8. 13:59
 2/3 A kérdező kommentje:

hát úgy gondoltam hogy futok 30 percet

és utána edzek 30 percet

2016. febr. 8. 14:06
 3/3 Cortez70 ***** válasza:
Ètrendtől is függ. Kalória mínuszban, kevés fehérjèvel fogyhatsz bàrhonnan. Izomból is veszthetsz ha nincs elèg tápanyagbevitel.
2016. febr. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!