Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szteroidot szedek 1 éves most...

Szteroidot szedek 1 éves most 6 kilót fogytam és nehezen bírnak el a térdeim valami tipp?

Figyelt kérdés

Szteroid miatt felgyorsult az anyagcserém is és most fogyóztam 6 kilótól szabadultam meg 1 hónap alatt mondhatni koplalással és ezáltal össze estek az izmaim előtte ment rendesen a szteroid mellett is minden futás foci minden és most érezni a térdeimen futás focizás közben h nehezen bírnak el és össze akarok csuklani ezen szeretnék Javítani !! Valaki valami tipp esetleg hogyan lehetne össze szedni magamat rövid idő alatt ??

Most egy éves napi szteroid mellett vagyok 61 kg

Mennyinek kellene lenne ??

És Hogyan tudnám össze szedni magamat h újra a régi legyen az izmom hogy a térdem is el bírjon rendesen ??

2016. febr. 7. 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Először is... szokj le a szteroidról, te GYENGE EMBER...
2016. febr. 7. 11:40
 2/7 Cortez70 ***** válasza:

Pl mehetne ízületvédő készítmény: Arthroxon vagy biotech arthro guard. + halolaj, D-vitamin, 1g C-vitamin naponta.

Meg nem ártana súlyzós edzés, persze fokozatosan. Kezdésnek teljes testes heti 3 napos. + Tömegnövelő étrend.

2016. febr. 7. 11:42
 3/7 A kérdező kommentje:

TE GYENGE EMBER ...

HA TUDNÁD MIÉRT SZEDEM BEFOGNÁD A SZÁDAT

Köszönöm a normális választ

De sajnos nem szedhetek semmilyen tömeg növelőt vitamint semmit ...

2016. febr. 7. 11:54
 4/7 Cortez70 ***** válasza:
Hol írtam, hogy tömegnövelőt kellene szedni? Tömegnövelő étrend. Azaz kalória pluszos étrend kell, elegendő fehérjével, zsírral és szénhidráttal. Amúgy a tömegnövelő az csak sima fehérje + egy rakás cukor. Már csak az utóbbi miatt sem ajánlanám.
2016. febr. 7. 11:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a választ és kb mennyi ido kellene h minden a régi legyen ?
2016. febr. 7. 12:06
 6/7 Cortez70 ***** válasza:
Régi? Pár hónap alatt rendes edzésekkel és étrenddel sokkal jobb lehetsz mint eddig valaha is voltál.
2016. febr. 7. 12:10
 7/7 A kérdező kommentje:
koazonom szepen de aki tud meg írhat
2016. febr. 7. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!