Szteroidot szedek 1 éves most 6 kilót fogytam és nehezen bírnak el a térdeim valami tipp?
Szteroid miatt felgyorsult az anyagcserém is és most fogyóztam 6 kilótól szabadultam meg 1 hónap alatt mondhatni koplalással és ezáltal össze estek az izmaim előtte ment rendesen a szteroid mellett is minden futás foci minden és most érezni a térdeimen futás focizás közben h nehezen bírnak el és össze akarok csuklani ezen szeretnék Javítani !! Valaki valami tipp esetleg hogyan lehetne össze szedni magamat rövid idő alatt ??
Most egy éves napi szteroid mellett vagyok 61 kg
Mennyinek kellene lenne ??
És Hogyan tudnám össze szedni magamat h újra a régi legyen az izmom hogy a térdem is el bírjon rendesen ??
Pl mehetne ízületvédő készítmény: Arthroxon vagy biotech arthro guard. + halolaj, D-vitamin, 1g C-vitamin naponta.
Meg nem ártana súlyzós edzés, persze fokozatosan. Kezdésnek teljes testes heti 3 napos. + Tömegnövelő étrend.
TE GYENGE EMBER ...
HA TUDNÁD MIÉRT SZEDEM BEFOGNÁD A SZÁDAT
Köszönöm a normális választ
De sajnos nem szedhetek semmilyen tömeg növelőt vitamint semmit ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!