Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » SZTE EHÖK SE konditerem?

SZTE EHÖK SE konditerem?

Figyelt kérdés
Gondolkoztam rajta, hogy veszek ide bérletet, de előtte érdeklődnék, hogy mikor érdemes lemenni? Mikor nincsenek lent olyan sokan?
2016. febr. 3. 10:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Hattyas sorra gondolsz? (én oda járok :))

Ugye amikor egyetemi órák vannak akkor nem tudsz menni, ezen kívül délelőtt és kora délután szinte soha nincs senki, én ekkor járok és elvétve van 1-2 ismerős figura. Délután is megfordultam néhányszor akkor már akadnak páran de 3-4 embernél nem jellemző több.:) (nagy kedvencem egy 50+-os pocakos úr aki bemelegítésként leküld 1-2 sört aztán elkezdi a semmitérő rángatózást szép nagy súlyokkal :D)

2016. febr. 7. 17:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, ment a zöld kéz :) , de én a kálvária sugárútnál lévőre gondoltam, mert a Hattyas nekem nagyon kiesik. ( a bácsi tényleg nagyon vicces lehet) :D
2016. febr. 7. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!