Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 10-20 perces erősítő...

Napi 10-20 perces erősítő gyakorlatsor, felszerelés nélkül?

Figyelt kérdés

22 éves nő vagyok, 164 cm, 54 kg. Heti egy, majd pedig ha kicsit jobb idő lesz, kettő aerob edzést fogok tartni. Az első kenu, heti 1,5 óra, a másik görkorcsolya/ úszás, mikor mihez van kedvem. Ezek mellé szeretnék valamit, ami kicsit erősíti az izmaimat és hosszabb távon lehetne végezni. Főleg a hasizmomat és a fenekemet kellene, továbbá a combjaimat. Adnátok valami tanácsot, esetleg hasznos linket, bármit?

Nem a tökéletes alak elérése a célom, inkább csak az egészséges, kicsit feszesebb. Fogyni nem szeretnék.

Köszönöm a segítséget.

2016. febr. 2. 14:58
 1/4 Szabi.L ***** válasza:
2016. febr. 2. 15:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezeket nem ismertem. A farizomgyakorlatoknál találtam olyat, amit még nem is próbáltam, meg is lepődtem. Gondolod, hogy ennyi elég lesz ahhoz, hogy fél-egy év alatt látszódjon valami változás?
2016. febr. 2. 15:20
 3/4 Szabi.L ***** válasza:

Túl nagy csodára nem kell számítani, de mindenképp jobb ,mintha csak ülnél és semmit nem csinálnál.

Tegyük hozzá, hogy virágnak sem ettől lett olyan formája, amilyen. Ő is keményen súlyzózik és kemény diétát tart.

2016. febr. 2. 15:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Természetesen ő már sokkal komolyabb kategória, ilyen, céljaim nincsenek is.

Adok magamnak fél évet, aztán meglátom, mennyire hatásos az egész.

2016. febr. 2. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!