Ki, milyen hatóság ellenőrzi egy sportoktató végzettségét?
Figyelt kérdés
Szeretnék elvégezni valamilyen tanfolyamot és saját vállalkozásként dolgozni, van egészségügyi diplomám, nem mennék a TF re nincs annyi időm és pénzem sem, de ilyen pár hónapos tanfolyamra gondoltam, azzal lehet tanítani?2010. márc. 28. 19:14
1/4 anonim válasza:
Vannak ilyen OKJ-s képzések, általában egy éves egy ilyen tanfolyam. Nekem több barátnőm is elvégzett aerobic edző képzést (de többféle sportág van, illetve több szintű a képzés is). Érettségi és igazolt, rendszeres sporttevékenység volt a feltétel. Magát a papírt pedig a munkáltató fogja kérni, mielőtt alkalmaz, mert órát hivatalosan csak így adhatsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, de mi van ha én vagyok a saját munkáltatóm, saját termet nyitnék, vagy bérelnék egy termet, akkor mi van?
2010. márc. 28. 20:55
3/4 anonim válasza:
Bocs, pont az alapkérdésedre nem válaszoltam! Szóval: mielőtt megnyitod az edzőtermet, különböző szakhatósági engedélyeket kell beszerezned. Ennek keretében az üzlet területi elhelyezkedése alapján illetékes önkormányzat adja ki a működési engedélyt, és ekkor kell a kérelemhez csatolni a végzettséget igazoló okiratot.
Itt találhatsz hasznos infókat: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Szerinted ha megkapom az engedélyekt és utólag bővítenék az órákon és mondjuk sztepaerobikot vagy valami márt is csinálnék ahhoz külön el kell végezni egy másik tanfolyamot és azt is be kell mutatni? Bocsi , hogy ilyen bonyolult vagyok de ne akarok utólag büntetéseket fizetni.
2010. márc. 29. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!