Mi a haszna a biciklis kesztyűnek?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb, a rövid ujjú vagy a hosszú ujjú?2010. márc. 28. 17:34
1/10 A kérdező kommentje:
Érdemes e venni?
2010. márc. 28. 17:58
2/10 anonim válasza:
Jó kérdés, ezen én is gondolkoztam már. Meg azon is, hogy vegyek-e. Végül nem vettem és nem is fogok. Szerintem csak arra jó, hogy ne legyen vízhólyagos a kezed a markolattól, viszont sok bicajon gumi markolat van, az meg nem dörzsöli ki annyira a kezed, ráadásul nem is drága. Ha nagyon akarsz venni, akkor vegyél, de akkor a rövidujjút, mert jobban néz ki.:)
3/10 anonim válasza:
Nekem a tenyeremet néha feltöri a bringa, ha naponta több órát biciklizem, de nagyon ritkán használok biciklis kesztyűt. Egyébként nekem rövid ujjú van, de nem láttam még hosszú ujjút amúgy sem. Az is biztosan hasznos, csak más szempontból.
4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is rövid újjú van én szoktam használni és nem drága
2010. márc. 28. 18:02
5/10 anonim válasza:
régen használtam, de egy idő után bebüdösödik és a kezed is átveszi a szagot. Inkább vettem egy gagyi, de annál kényelmesebb szivacsos markolatot 800-ért, azóta azzal nyomom. És végre teljesen lebarnul a kézfejem is :)
6/10 anonim válasza:
nagyon is hasznos mert nem kezdi ki a kezed ha trükközöl
7/10 A kérdező kommentje:
meghát szerintem ha eltaknyálsz akkor se megy szét a kezed.
Meg nem csúszik a kormány ha fogod.
2010. márc. 28. 20:41
8/10 anonim válasza:
szerintem hasznos ha mondjuk betonon eltaknyolsz akkor marad valami bőr a kezeden. ha csak simán bringázol jó a rövid ujjú...
9/10 Krisz85 válasza:
Versenyen is több oka van amiért haszáljuk a rövid és hosszú kesztyűket.
-elvezeti az izzadságot a tenyérről, vagy rosszabbb esetben felszívja, ezáltal nem csúszik a tenyered a kormányon, ami nem rossz ha jössz le 60 al a hegyről az erdőben :-))
-szélállósága sem rossz, tehát az izületeidet is védi a kézfejeden,
-jól néz ki, és menő :D
-egyes tÍpusok tompÍtanak, van bennük zselés párna, és + védelmet ad, tompÍtást,
10/10 A kérdező kommentje:
kössz
2010. ápr. 3. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!