Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért tartják a fiúk dögösnek...

Miért tartják a fiúk dögösnek ha egy lány gördeszkázik?

Figyelt kérdés
Pár új haverommal beszélgettem a minap és megemlítettem, hogy deszkázok. Erre az összes srác elkezdett magyarázni hogy: "Az ki**szottul dögös ha egy csajszi deszkázik!" Nektek mi a véleményetek erről? Fiúk őszinte válaszait várom! :D 15L

2016. jan. 23. 20:45
 1/8 anonim válasza:

Szerintem nem dögös, nem nőies sport. Ez a véleményem, persze tök jó ha egy lány tud, "menő meg minden" de én nem szeretném hogy deszkázzon minden nap a parkban a párom.

19F

2016. jan. 23. 20:52
 2/8 gnoomage ***** válasza:
Annyira azért nem dögös dolog... persze ha valaki dögös és feszes ruhában hajlong össze vissza meg hajolgat egy deszkán, az természetesen dögös... de ha egy csaj folyamatosan foltozva van mert rendesen deszkázik, nem csak ilyen "tessék-lássék" módszerben már nem annyira
2016. jan. 23. 21:18
 3/8 anonim válasza:

Őszintén? Bejössz nekik :'D

Ha ők is deszkások, akkor tök király hogy lesz közös hobbi, téma.

De ha nem, akkor is különleges látvány egy deszkás lány (legalábbis én még nem sokat láttam). Meg azt sugallja, hogy nem egy tipikus, hétköznapi plázacicáról van szó, hanem más lányról. És ez sok fiúnak bejön.

Nekem azért tetszik, mivel szeretem az extrém sportokat, és azért mert jó ha van a lányban valami egyedi.

17/f

2016. jan. 23. 21:18
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :) Nem vagyok elszállva magamtól, SŐT! Viszont sokan mondták már, hogy szép vagyok meg elég csinos. Egyébként snowboardozok nyáron pedig wakeboardozok.
2016. jan. 23. 21:36
 5/8 anonim válasza:
100%
Amikor még deszkáztam én is dögösnek tartottam, hogy ha egy lány is csinálja, és most sincs semmi bajom vele, ha szereti akkor okés, de ha csak "menőzésből" csinálja, akkor úgy már gáz.
2016. jan. 23. 21:40
 6/8 aikiboxer ***** válasza:
40%
Én nem örülnék, ha a lányom tanulás, sportolás helyett az utcán lógna a deszkás haverokkal.
2016. jan. 23. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Kinek mi az időtöltés. A gördeszka is sport, szerintem napi 1-2 óra simán belefér. Egy szép lány meg biztosan dögös, ha gördeszkázik. De csak óvatosan.
2016. jan. 24. 11:59
 8/8 Vinkó Márton ***** válasza:
Én szeretem, ha egy lány tud gördeszkázni, és olyan barátnőt szeretnék
2021. márc. 31. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!