Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen cuccokat szoktatok...

Milyen cuccokat szoktatok felvenni bringázás közben?

Figyelt kérdés
Úgy értem vmi laza vagy milyet ajánlotok? (nyári)
2010. márc. 27. 23:44
 1/10 anonim ***** válasza:

silec, szupermen jelmez, soradagolos baseball sapka,

ha rossz napom van akkor batman jelmez

2010. márc. 27. 23:52
 2/10 A kérdező kommentje:
??? xD hány éves vagy te 2 xD
2010. márc. 28. 00:02
 3/10 anonim ***** válasza:
kb 2 cigi
2010. márc. 28. 00:03
 4/10 A kérdező kommentje:
xD
2010. márc. 28. 00:06
 5/10 A kérdező kommentje:
valami értelmeset
2010. márc. 28. 00:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hova igyekszem. Ha kifejezetten túrázok, akkor testhez simulós fölső, kissé tapadjon, és viszonylag zárt legyen, h ne tudjon alámenni a darázs pl... igen kellemetlen. A naci sztreccs, szintén tapadós rövidnadrág, lábszár középig érőt szeretem a legjobban, de ha hosszabb, mindenképpen tapadjon a bokádhoz, becsípheti a lánc a trapézt...

Cipő, ha lehet cipőfűző nélküli, puha, nem sima talpú edzőcipő, vagy dugd el a cipőfűződ de nagyon jól...

Kiegészítő felszerelés, bukósisak, térd, könyökvédő, VILÁGÍTÁS, láthatósági mellény estére, fényvisszaverők, esetleg stopper/pulzusmérő óra.

Természetesen, ha csak a sarki boltba megyek, akkor a hétköznapi cuccok is jók, a trapéznadrágot, magassarkút azért mellőzni kell, de nem kivitelezhetetlen (csak profiknak, rövidtávra...).

És szerintem igenis kényelmes lehet egy farmernadrág és póló párosítás is. Ha csak úgy "tekergélsz" :)

Kellemes bringázást! És csak óvatosan, az alapvető kresz-szabályokat kötelező tudni!

2010. márc. 28. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a napszemüveget kihagytam. Azt még esőben is magammal viszem, rettentően zavarnak a szemberepülő dolgok... bogár napfény, szél, eső...
2010. márc. 28. 00:29
 8/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a tanácsot
2010. márc. 28. 00:29
 9/10 A kérdező kommentje:
aha én néha kesztyűt is felveszek hogy ne csússzon úgy a kormány :D
2010. márc. 28. 00:30
 10/10 anonim ***** válasza:
A kesztyű is nagyon hasznos, tényleg nem töri fel a kezed a kormány, meg sztem jól is néz ki... Csak azt azért gyakrabban hagyom otthon, mint a szemüveget :D
2010. márc. 31. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!