Melyik online fogadóiroda a "legjobb", legmegbízhatóbb?
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy ti melyik fogadóirodát favorizáljátok. Eddig TippMixen fogadtam, de most szeretnék egy online fogadóirodánál is, így eddigi tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Melyik a legjobb? (ha lehet ilyet mondani)
Na meg persze arra is kíváncsi lennék, hogy megy a be- és a kifizetés?! :)
Jelenleg az Unibet és a Bwin között vacillálok. Szerintetek?
Expekt is nagyon jó szerintem, nézz körül ott is. bwinen is voltam, azzal is meg vagyok elégedve.
Azért ajánlom expektet, mert ott kevesebb a minimális befizetés, és elsőre szerintem ne tölts fel sok pénzt!
Bankkártyáról egyszerűen be lehet fizetni, ha pl VISA Electron kártyád van, és a pénz 24 órán belül a fogadási számládon lesz.
Ja és RENGETEG fogadási ajánlat van, és óriási a csábítás, nehogy abba a hibába ess, hogy mindenféle sz@r meccsre fogadj (arab másodosztály stb) éjjel 2kor.
előző voltam
Köszi! :)
Mennyi a minimális befizetés a különböző oldalakra? A bwinre 2500, de a többit nem tudom.
expekten 1500 Ft, unibeten sok (asszem 4000)
expekten kezdj szerintem, ott jók az oddsok is
A betclickhez ne menj! (csak leírom) Nem adták ki nekem a nyereményt!
Bulgária-Szerbia
Melyikre raknátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!