Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tanulhatnék meg jól...

Hogy tanulhatnék meg jól táncolni?

Figyelt kérdés
Egyszerűen semmi érzékem nincs a tánchoz , pedig nagyon szeretnék tudni. Tánciskolkba félek elmenni, mert ott általában mindenki nagyon profi. Sosem táncoltam még max. 8 évesen párszor. Tudnátok esetleg linkelni valami online gyakorlatokat, amivel valamelyest belejöhetek annyira, hogy elfogadható legyen a mozgásom és esetleg járhassak közösségbe táncolni? A válaszokat előre is köszönöm. 18/N

2016. jan. 9. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Kezdő tánctanfolyamon lehet megtanulni. Legjobb, ha kezdő társastánc tanfolyamra mész, mert ott mindig több stílust is oktatnak. Pár hónap kell hozzá, hogy élvezetes legyen.
2016. jan. 11. 10:19
 2/6 A kérdező kommentje:
es lehetséges, hogy bár ilyen későn kezdem tanulni de azert elég jól belejojjek?
2016. jan. 11. 21:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokan kezdik felnőttként. Nem leszel versenytáncos, de egy év társastánc után már te leszel az egyik legjobb bármelyik esküvőn vagy házibulin. Persze feltéve, hogy tanultad az adott táncstílust (lehetsz penge rockyban, ha salsa zene szól...)
2016. jan. 12. 09:11
 4/6 anonim válasza:

MMegcáfolnám, amit az előttem levő állít. én összességében 22 évesen kezdtem el intenzíven (régebb is lötyögtem kicsit, bár azt nem nevezném igazi táncnak) foglalkozni a tánccal, tavaly október óta versenyzek a párommal. Sok energiát kell belefektetni, és edzeni keményen, erősíteni, testet építeni, de orvosi egyetem mellett csinálom, mert akarom, és mert imádom.

Bármikor elkezdheted, csak élvezni lehet :)

2016. jan. 13. 19:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Hmm Köszönöm:) ez igazán lelkesítően hangzik. Nekem tetszenek a társastáncok, de a párom nem akar táncolni, ha neg ott jelölnek nekem ki egy oartnert nem biztos, hogy kijovunk egymassal es igy nem fogom annyira elvezni a tancot :/ es meg a hip hop tanc erdekel de felek hogy abban nagyon bena lennek
2016. jan. 16. 11:53
 6/6 anonim válasza:

Hát én a helyedben nem félnék ilyenektől, hanem rögtön nekikezdenék :) Nem szabad félni, ha szereted, menni fog!

Tény, hogy a társastáncnak ez az egy hátránya megvan, hogy nagyon függsz a párodtól,de ha mázlid van, nagyon jól is elsülhet a dolog :)

2016. jan. 17. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!