Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 13 évesen erobik vagy hip hop...

Noémi 12 l kérdése:

13 évesen erobik vagy hip hop vagy stb? (lent)

Figyelt kérdés

Fél év éls 13 éves leszek ....

Anyámnak az fordult meg a fejébe hogy ha betöltöm akkor valami táncra mehetnék.

De én meg nem tudok dönteni mindenféle képen valami jópörgőset akar és én is szerintettek melyik ilyen az(ez jól megfogalmaztam:"D)

Zumba

Hip-Hop

Erobik..... több most nem jut eszembe:)

2016. jan. 3. 10:47
 1/3 anonim válasza:
Én a hip-hopot ajánlom. Én már 2 éve azt csinálom és tök jó.
2016. jan. 3. 11:02
 2/3 anonim válasza:
én is hiphopra járok,csak 5 éve,és azt kell mondjam hogy imádom!:))) szóval én arra szavazok :D
2016. jan. 7. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, melyik városban élsz, de Budapesten szoktak lenni ingyenes lehetőségek. Nézz szét, próbáld ki. Egyes oktatóknak youtube-on is vannak felvételei, keresgélj. A zumba több táncot ötvöz, a hiphophoz képest nőiesebb mozdulatokkal, de ez is lehet pörgős. Az aerobicnak több változata van, létezik dance aerobic is, de ezt csak akkor javaslom, ha nem érzed magad falábúnak. Bár ilyen fiatalon még könnyű mindent elsajátítani.

Sok sikert!

2016. febr. 1. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!