Űdv Ma vettem egy 4,4 kg Jumbo tömegnövelöt és creatyn monohydratot, abban kellene nekem segítség hogy mikor miböl hogyan mennyit kellene szednem! És milyen étkezést írnátok nekem elő!? Célom a gyors és drasztikus növekedés!
Rá van írva az adagolás.
Drasztikus növekedés? Már mint az inzulin szinteden, mert tiszta cukor a jumbo. Minőségi cuccot is vehettél volna.
Gyorsan sehogy nem tudsz naturálban izmosodni, mivel jó esetben is havi netto max 1 kg izom jön. Az is csak eleinte ilyen ütemben. Kreatin van a jumboban is, de kiegészítheted edzés előtt 3-5 grammal és edzés után is. Vagy csinálsz egy feltöltést vele, 6 napig ,napi 4x 5g, majd utána szinten tartásnak 50 napig napi 2 x 5g.
Jumbo meg edzés után annyi, hogy a fehérjemennyiség amit betolsz az 0,5g x ttkg legyen.
De akkor miért veszel meg bármit is, ha nem tudod hogyan kell használni?
Kreatin meg kb fél éves edzésmúlt után célszerű.
Étkezés: tömegnövelő étrend: google: sárga kapszula pdf. Olvasd el.
Jobban jársz ha szerzel valami hormont, vagy mást, ha "drasztikus" változást akarsz.
A naturál azoknak való akik még szeretnének nyugdíjat kapni, minden más meg azoknak akik élnének is közbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!