Az UTE és a Fradi drukkerek miért utálják egymást ennyire?
fúj UTE és fúj FRADI
egyáltalán az egész foci fúj. főleg a magyar.
egy rakat sz@r :D
Tudtommal még a szoci időkre nyúlik vissza, az UTE az akkori kormány megrendelésére alakult, az FTC pedig ellenzéki csapat volt.
Nem vagyok biztos.
Tisztelt Kérdező!
Nos, elmondtam, hogy mit gondolok mint a Fradi, mintpedig az UTE futball csapatáról. Sajnálom, hogy összetörtem a kicsi szívedet, de egy nagy rakat szar a magyar foci. Ha evvel nem értesz egyet, akkor nem kell válaszolnod, értem én a lepontozást is. Amúgy egy UTE-Fradi meccsel- egy olyan országban, ahol normális a foci(pl.: Anglia, Spanyolország... )- vallatni lehetne, mert olyan SZAR!!! Már ne is haragudj, de láttál valaha olyan Barcelona meccset, ahol ENNYIRE összeverekedtek volna a szurkolók, mint egy "barátságos" Fradi meccsen??? Szerintem nem. Akkor, most őszintén, miről beszélünk? :D Szerintem ne írj vissza, mert ebből a vitából Te nem fogsz jól kijönni. Amúgy nyugodtan lepontozhatsz, lesz@rom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!