Mit gondoltok a karate és a judo kombinóciójához?
MMA nem érdekel mert nem a ketrecben akarok harcolni hanem megvédeni magam meg egyszer majd tanítani. Illetve nem hiszek abban hogy van MMA edzés hanem abban hiszek hogy stílusokat megtanulsz és úgy leszel egy komplett harcros
Én is ebben hiszek amit mond a videóban 1-3 percnél a pasas
Az MMA egy szabályrendszer, 2015-ben szerintem a legkorrektebb arra,hogy a különböző stílusú küzdősportolók összemérhessék a tudásukat. Attól, hogy edzésekre jársz, még nem kell bemenned a ketrecbe, mman egy csomó értelmes dolgot meg tudsz tanulni, többek között a kiemeléseket, földreviteleket, földharcot, judon, vagy birkón járhatsz úgy, hogy a kutyát nem fogsz érdekelni, mert a versenyezőkkel foglalkoznak, mma edzéseken ilyen nincs.
(Nem promózni akarom, nem mmazom, szimplán tisztában vagyok vele, hogy mennyivel több mindent tanulhatsz egy mma edzésen ILYEN KORODBAN, mint egy judo edzésen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!