Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Megéri elkezdeni vagy hagyjam?...

Megéri elkezdeni vagy hagyjam? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok 16 éves lány vagyok.

Szeretnék elkezdeni mozogni alakformálás miatt. A hastáncra gondoltam. Mindig is közel állt a szívemhez ez a tánc. Tapasztalatokat, tanácsokat szívesen fogadok. 16 évesen nem túl késő elkezdeni? A válaszokat előre köszönöm. :)

2015. dec. 19. 20:50
 1/2 tothp ***** válasza:
100%

Kezdd el. Soha, semmilyen mozgást elkezdeni nem késő.

Egyébkén 23 évesen majd sajnálni fogod. Persze akkor is elkezdheted majd, mert akkorra rájössz, hogy az előző mondatomnak van értelme. De minek várnál addig, ha most kedved van hozzá?

Az élsportban vannak ilyen korhatárok, mert minden sportban megvan az a speciális korosztály amikor a leginkább kiszipolyozható a szervezet. De ez már messze túl van az alakformáláson és nem feltétlenül egészséges dolog.

2015. dec. 20. 01:24
 2/2 *Glissade* ***** válasza:
100%
16 évesen még pont időben vagy, én is 16 évesen kezdtem el foglalkozni a hastánccal. :)
2015. dec. 20. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!