Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Csak hátránya van "gyúrásban"...

Csak hátránya van "gyúrásban" annak ha valaki nagyon magas?

Figyelt kérdés
Én 190cm vagyok 80kg és ha mondjuk lennék 175-180cm sokkal izmosabbnak látszódnék áááá
2010. márc. 23. 15:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és szerintem aki alacsony gyorsabban is fejlődik,meg mondják hogy a magasabb emberek sutábbak-lassabbak, na most akkor csak hátránya van ennek?
2010. márc. 23. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Hehe. Én gyúrók 189 vagyok 84 kiló és egyáltalán nincs. Annyi hogy, ha pl: egy 160 centis vagy 170 es emberen " jobban meglátszik az a kevés is. De, ha beszólna neked azért megnézném ki lenne felül:D és amúgy a vállad sokkal erősebb mint egy alacsonyabbnak és a másik az, hogy a GÉN en függ minden, ha szálkás vagy meg minden akkor bármilyen lehetsz. Akkor is erős leszel. Hála apámnak én is olyan vagyok:D. Szóval ne csüggedj

És ott a kosárlabda nincs is nála jobb sport.

2010. márc. 23. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:

hatalmas drabál állatnak tűnnél tőle, nem szép!

üdv, egy 180 cm magas nő

2010. márc. 23. 15:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Amúgy focizni szoktam kosárt nem szeressem:D
2010. márc. 23. 15:17
 5/7 anonim válasza:
ez sztem hülyeség..nézd a [link] a videókat vagy sztárprofilokat..ottvan pl ronnie coleman ez csak egy példa ő 180 cm és sokkal magasasabb a többi átlagnál.. ő az egyik legmagasabb és legnagyobb.neki pl nagyobb keze van mint a többinek 60 cm..minnél magasabb annál nagyobb lehetsz..igaz ők szteroidosok gondolom te nemvagy az de naturálon is szép eredményeket is el lehet érni magasan.szedsz valamit?? bár a videőknál a végén van a 45.ik oldatol azzal kezdődik h BB.Tv Episode #1. ami így kezdődik mind nézd meg majdnem 60 episódja van minden hasznos benne van ami neked szükséges.
2010. márc. 23. 15:34
 6/7 anonim ***** válasza:

én 194 vagyok,hát nem előny az biztos:)

főleg a hosszú lábaimra nehéz pakolni husit,de hát ez van.attól még lehet

arnold 188cm volt!

2010. márc. 23. 17:27
 7/7 anonim ***** válasza:

Én 193 vok és máe 79 kg

Ai magasabb annak ennyi hátránya van hogy a vállát jobban kell edzenie. De leginkább gén kérdése. Nekem hál istennek gyors az anyagcserém is szal szálkás vagyok meg minden. Most már csak egy kis plusz izmot kell felszednem :D

Sok skert :)

2010. márc. 23. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!