Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A Viktóriánus korban élő...

*Glissade* kérdése:

A Viktóriánus korban élő emberek (a sportokat leszámítva) jártak edzeni? Ha igen, mi volt az akkori divat? Voltak már testépítők? Stb.

Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 00:24
 1/5 Cortez70 ***** válasza:
Max a vége felé, 1900 körül. Akkor élt Eugen Sandow aki kb az első testépítőnek tekinthető.
2015. dec. 10. 05:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindig voltak nagyon erős emberek, nem hiszem, hogy ő lett volna az első testépítő, max az első aki dokumentáltan ebből élt, de szerintem a legtöbb óriás legenda is tesztoszteron termelésben hibás emberekből ered, akik így vagy úgy ha nem is tudatosan de edzettek...
2015. dec. 10. 06:17
 3/5 Cortez70 ***** válasza:
47%
Figyelj kis kötözködő. Nem írtam, hogy addig nem lètezett erős ember, de mègis onnan datàljuk a testèpítést, valamint őt tekintjük a testèpítés atyjànak. Szerinted miért ő van a mr olympia díjakon? Gondolkozz mielőtt belekötsz a màsik emberbe.
2015. dec. 10. 07:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Most komolyan nem állt szándékomban kötözködni, sajnálom, ha úgy tűnt :D
2015. dec. 10. 07:25
 5/5 Cortez70 ***** válasza:
Akkor elnèzést, túlreagáltam. :)
2015. dec. 10. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!