Hogy létezik az, hogy egyszerre "fogyok és izmot is építek"?
Nyilván nem így van, viszont így tűnik, ezért is tettem idézőjelbe. Személyi edzővel edzek, plusz készített nekem teljesen személyre szabott étrendet is az edzésterv mellé. Körülbelül két hónapja dolgozunk együtt, javarészt saját súlyos, súlyzós gyakorlatokat végzünk kis kardioval. Azt vettem észre, hogy amellett, hogy fogytam tíz kilót, izmot is szedtem fel. A karomon a leglátványosabb, rendesen dudorodik feszítéskor a bicepszem, míg előtte mindenki azon röhögött, hogy hiába feszítettem, teljesen puha volt az egész karom, mintha egyáltalán semmi izmom nem lenne, még annyi sem, amennyi alapvető. Gondoltam arra is, hogy ahogy fogy rólam a zsír, jobban előjönnek az izmok, de ez pl a karom esetében nem lehetséges, mert nem volt soha zsíros a karom, főleg nem annyira, hogy teljesen eltűnjön mellette az izom. Most akkor mi van? :D
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!