Csajok, titeket nem irritál, hogy a kondi teremben nem tudtok nyugodtan edzeni mert valaki folyton bámul?
10#
Van aki zavarba jön ha bámulják és nem tud úgy edzeni, dolgozni. Nem tudom, miért kell egyből bántani.
# 4
Ez meg a másik. Csak nevetni tudok azokon, akik csak azért járnak le guggolni és pinát tárogatni, mert ez a divat. Közben meg csak azért nő a valaguk, mert híznak. Mivel annyi eszük nincs hogy utána nézzenek edzésterveknek és étrendeknek.
A #4-es válaszoló vagyok. :)
Profi sportoló vagyok, Drágaságom, edzővel járok edzőterembe. Hidd el, hogy nem pina-tárogatás miatt jelenek meg a kondiban, hanem azért, hogy a testemet fejlesszem. Az étrendem pedig dietetikus által van összeállítva.
És ha tényleg irritál, hogy néznek a pasik, akkor menj olyan helyre, ahová csak nők járnak. Bár ott is lesz olyan, aki bámulni fog. Szóval ha nagyon zavar ez, otthon a négy fal között eddzél, és nem kell tolerálnod majd a suttyókat. :)
# 17
Azt is pont ennyire lenézem, aki egyedül nem képes edzéstervet összeállítani és utánanézni mit igényel az étrend, amit követ. Életképtelen emberek mindenhol...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!