Szégyen ha nem tudok? (Bővebb lent. )
Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de valamiért nem tudok fekvőtámaszozni. Nagyon szégyen? Esetleg, hogy tudnék megtanulni? (szerintem nem bírom el a saját testsúlyom.)
Adottságok:
Magasság: 188-189cm
Testsúly: 95-96kg
Életkor: 16
Tudom, hogy pár kilogramm túlsúly van rajtam. Nem régiben kezdtem el konditerembe járni, de gondolom olyan sok túlsúly nincs rajtam. csak a kondizáshoz/gyúráshoz tudni kéne fekvőtámaszozni. Esetleg tanács?
2015. nov. 20. 16:18
1/3 anonim válasza:
Ha csökkented a testsúlyodat, és erősíted a tricepszedet akkor tudsz majd fekvőtámaszozni. Elolvashatod a fegyencedzést is, ott levan írva a fekvő rávezetője.
2/3 anonim válasza:
Fekvőtámaszhoz mell kell. Nyomjál fekve és menni fog. Kicsit csökkenteni kellene a súlyodat, olyan 90 kilóra. Nincs rajtad sok plusz. Kondihoz meg nem kell feltétlen a fekvő, úgyis súlyokkal dolgozol, nem a saját súlyoddal. Én csak bemelegítésnek fekvőzök párat fekvenyomás előtt. Majd ha elég nagy súlyt nyomsz ki, akkor egy kézzel is menni fog.
3/3 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi a tanácsokat.
2015. nov. 20. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!