Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sportot ajánlanátok? A...

Milyen sportot ajánlanátok? A biciklizés jó erre?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék már kicsit leadni de egyszerűen nem tudom,hogyan fogjak neki.Futással kezdtem de nem bírom egyszerűen 5 percet sem futok már úgy érzem,hogy majd meghalok.Felüléseket is próbáltam....na ezt úgy kell elképzelni,hogy 3 percet szenvedtem azért,hogy felbírjak ülni...most olyan sport kellene nekem ami jól fogyaszt de mégsem érzem úgy,hogy most fogok össze esni.Vagy ilyen sport nincs is? Légyszi normális válaszokat
2015. nov. 15. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:

fegyencedzés és szobakerékpár.

de neked a diéta az elsődleges mert a nélkül egy kilót sem fogsz leadni.

2015. nov. 15. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:
És milyen diétát ajánlasz?
2015. nov. 15. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
A kerékpár és az úszás nem terheli meg legkevésbé az izületeket. Nem tudom mennyire vagy túlsúlyos, de a ddiéta sok embernél visszásan hat, ergó a szervezeted még több koleszterint fog elraktározni, abból a kevés ételből amit megeszel. Most, hogy lassan itt a tél az úszás lehet a legjobb választás. Az étrendhez esetleg annyit, hogy a vacsorád sose legyen sok, vagy nehéz étel.
2015. nov. 15. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
*nem terheli meg az izületeket (elnézést)
2015. nov. 15. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
bármilyen mozgás jó, amit nem adsz fel egyből. főleg az elején sokat segít, ha találsz valakit, akivel együtt lehet csinálni. sokkal gyorsabban telik az idő, és észre se veszed a fáradtságot, meg a versenyzés a másikkal motivál. ajánlom a kettlebellt is.
2015. dec. 2. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!