Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért remeg a kezem ha befeszí...

Miért remeg a kezem ha befeszítek? O. O

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok, nem vagyok se sovány se kövér, és jó kondiban vagyok - elsősorban otthon edzek, fegyencedzést - és van egy apró problémám. Ha a kezemet befeszítem, akkor remegni kezd. Nem néz senki, semmi furcsa körülmény nincs, bármikor befeszítek, azonnal remegni kezd az egész karom. A lábaim nem mindig, de néha azok is. Ez mitől lehet? Mit tegyek? Olyat is hallottam, hogy csak feszítsem be jó sokszor, majd jobb lesz :S

2015. nov. 13. 20:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"felnőtt embert félkézzel felkap és öt méterre lazán eldobja.."

Csak nem Hulk?

2015. nov. 14. 10:32
 12/13 A kérdező kommentje:

Öcsém, ha nem érted a költői kérdéseket és egy csepp IQ-d sincs, akkor kérlek szépen kímélj meg az extrém ostoba és h*lye kérdésektől és kommentektől! Ha ilyen k**rva h*lye vagy akkor takarodj és máshol pofázz!

"14 évesen biztos olyan nagy testépítő...". Belepofáztál olyan dolgokba, amiről k**rvára fogalmad sincs. Azt se tudod hogy hány éves, azt se tudod, hogy mennyit edz, azt se tudod milyen erős, de azért pofázol. Az hogy felnőtt embert öt méterre eldob, az költői túlzás volt, arra utaltam vele hogy k**rva erős. Amúgy meg felnőttet is el tudna dobni. Tudod nem mindenki 100 kiló felnőttként... Van pár anorexiás 40 kilós. Erre te még ebbe is belekötsz!

Álljál le és próbálj kicsit az IQ-don fejleszteni. Az egész szimpla logika..

2015. nov. 14. 21:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Egy dacos 14 éves... Nyugi.
2015. nov. 15. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!