Tatabányán van Krav maga?
Figyelt kérdés
Szeretnék sportolni újra és ezt ajánlották! Tatabányán egyáltalán van?köszi a válaszokat!2015. nov. 8. 10:55
1/2 anonim válasza:
Ha Krav Magaát akarsz tanulni, akkor nem is a sport érdekel hanem a harcművészet és/vagy önvédelem. Ezek szerint nem a versenyekre járás a cél, hanem a használható tudás. Ha igazam van, keresd Kétyi Lászlót. Nem Krav Maga, hanem Real Wing Tsun meg némi rövidbot és késharc (nem mutogatós, hanem az életszerű változat) Régen jártam az edzéseire. Egy próbát megér és az első órát akkriban ingyen adta, tehát nincs vesztenivalód. :)
2/2 anonim válasza:
Az előző vagyok. Azért írtam amit írtam, mert tudtommal nincs TB-n Krav Maga és hasonlóan hatékony belharc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!