Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van tehetségem a lövészethez,...

Van tehetségem a lövészethez, hogyan kamatoztathatnám?

Figyelt kérdés

Már kiskoromban is szerettem célba lőni, akárhányszor voltam papámnál, mindig lőttem papám puskájával, és elég jól ment, egy gyufásdobozt is el lőttem egy olyan távról, ahol már szinte nem is lehetett látni, hogy ott van. Távolról nagyon pontosan tudok lőni, sokan mondták már, hogy van hozzá tehetségem. Sportlövészeten gondolkoztam. Valaki segítene, aki ért hozzá, hogy mégis hol, és hogyan kamatoztathatnám az adottságom?

(Lőttem már vadászpuskával, légpuskával, még mikor kisebb voltam akkor Airsoft fegyverrel is lövöldöztem célba, habár tudom, hogy az airsoft fegyverek egy kicsit más kategória, de mind a három fegyverrel elég jó eredményeket értem el. Azaz ha társaságban célba lőttünk, mindig én nyertem)

2015. nov. 3. 22:27
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha van a közelbe menj el egy sportlövész egyesületbe.Meg a fegyvertartási vizsgát is lerakhatod(tudom nem aza a lényeg csak hogy jol lojj celba), de ha.ugyes vagy az is megéri.
2015. nov. 3. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!