Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Jo valasztas lenne csoportos...

Jo valasztas lenne csoportos crossfit ora kezdo tulsulyoskent?

Figyelt kérdés

Nyilvan kezdo csoport.

24/F

2015. okt. 23. 10:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

az attól függ,hogy milyen beállítottságú vagy.

a folyamatos kudarc élmények fejlődésre ösztönöznek és kihívásnak látod az ilyesmit?

vagy inkább kiábrándítanak és elveszik a kedved?

2015. okt. 23. 15:43
 2/7 Dogmatix91 ***** válasza:
100%
Ha normális az edző és te is megfelelően állsz a dolgokhoz akkor nem fog kudarcélmény érni. Ha tényleg kezdő az a csoport vagy a kezdőkkel kiemelten foglalkoznak és a legalapabb technikákat is kellő figyelemmel megtanítják/beállítják akkor simán el lehet kezdeni. Azt persze nem kell várni, hogy 2 hónap alatt Camille Leblanc-Bazinet leszel de nagyon szép eredményeket lehet elérni és irtó változatos sport.
2015. okt. 26. 15:53
 3/7 Dogmatix91 ***** válasza:
*nem tudom miért egy női cf-est hoztam példának :D
2015. okt. 26. 15:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Remélem sikerül :)

166cm és 95 kg vagyok.... ülőmunka. egyedül meg nem megy nekem az életmódváltás.

2015. okt. 27. 13:03
 5/7 Dogmatix91 ***** válasza:
Sikerült elkezdeni? Mik a tapasztalataid?
2015. nov. 18. 14:38
 6/7 anonim válasza:
Én is 105kg-ról mentem le 90kg-ra a cf-el 1 év alatt+ a fogyás mellé robbanékonyságot, dinamikát és állóképességet is szereztem. Ezt a 90kg-t is csak a súlyemelés miatt tartom. Úgyhogy tényleg ajánlani tudom csak!
2016. ápr. 19. 22:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Hali mindenki!

Végül nem CF-ezni kezdtem el,hanem edzőterembe járni. Február végén kezdtem. Súlyra sokat nem változtam,2-3 kg minusz,viszont vékonyabb és formásabb vagyok. Megvállasodtam,megerősödtem.

Ellipszis tréneren futok,hogy kíméljem az ízületeimet. Az első edzésen 10 percet csináltam sok-sok megszakítással,ma már 25 percekkel(megállás nélkül) vezetem le az edzéseimet.

Nincs lehetetlen.

2016. ápr. 27. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!