Sakk elemző program van a neten?
Figyelt kérdés
Ingyenes kéne, ha lehet magyar.Hol keressem?2015. okt. 14. 14:00
1/2 anonim válasza:
Van. Kell egy sakk "motor", és GUI grafikus keret (amiben van sakktábla, figurák stb).
Sakk motorból (engine) ingyenes a Stockfish, de a Houdininak és a Komodonak is van ingyenes verziója. Jelenleg ez a három a legerősebb. Itt a Stockfish:
Grafikus felületre nagyon jó az Arena:
Én portable verziót használok, ha megnyitod az Arenát, installálni kell a Stokfischt és beállítani (engines-configure), hogy variácót elemezzen. Én a 3 legjobb lépésre állítottam be, pár másodperc alatt mutatja az első 3 lépést kb.20 lépésmélységig.
Van még a Scid, és a Tarrasch chess, ezek nehézkesebb és csúnyábbak, de ezek is használhatók elemzésre.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2015. okt. 15. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!