Mit csináljak ha meg akarok verni valakit az iskolába (cigány)?
Figyelt kérdés
azért csúfol mert lebarnultam (elégé) csokinak és ebből elegem van ja és nem érdekel az intő MIT CSINÁLJAK?2015. okt. 13. 21:55
2/11 anonim válasza:
Ha megvered, akkor az egész ciganynepseg a faluból rad fog menni és joesetben peppe ver, de lehet annál rosszabb is... És ilyen hülye hogy lehet valaki, hogy egy cigány csokinak csufolja, ő meg felkapja a vizet...
3/11 anonim válasza:
lehet nem okkal. lebarnultál, úgy nézel ki, mint egy cigó, és már úgy is viselkedsz.
szerintem biztos van benned is vonó, eleve ezért tudsz lebarnulni. Az árják nem barnulnak.
felőlem nyugodtan verd meg a gyererket, ilyenek vagytok ti, a vér nem válik vízzé.
4/11 MrPifta válasza:
1: nem számít, hogy cigány vagy magyar vagy örmény. Gyerek ő is.
2: előbb próbáljátok meg megbeszélni.
6/11 A kérdező kommentje:
(8cm kés ) azért nem megölni akarom
2015. okt. 14. 21:49
7/11 A kérdező kommentje:
Ja és azt nem mondtam hogy ő ütöget engem
2015. okt. 14. 21:54
8/11 anonim válasza:
Csúfol + Intő = max 7. osztály
Nem értem miért tartottad fontosnak, hogy kiemeld az illető egy cigány. A rassznak nincs jelentősége ebben a kérdésben.
Egy cigányt is úgy lehet megverni mint azt aki nem cigány.
9/11 anonim válasza:
Nem fog neked menni az egész banda, ez csak 1 tévhit szóval verd meg úgy, hogy sírjon oszt kész.
10/11 anonim válasza:
Mi lenne ha szólnál a tanárnak h zavar?
Vagy végül lett vmi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!