TRX, hot iron, esetleg X-fight?
Szeretném megkérdezni, hogy ezekkel kapcsolatban mik a tapasztaltaitok. Tél óta rendszeresen járok alakformálóra, de úgy érzem, hogy ez nekem már kevés, egyre többször jövök úgy el az óráról, hogy legalább még ennyi mozgás rám férne. Nagyjából sikerült leküzdenem magamról a súlyfelesleget, inkább erősödni szeretnék, legalábbis valami intenzívebb mozgásformát ahhoz képest, amit most csinálok. Kicsit félek, hogy kínos helyzetbe hoznám magamat az órán azzal, hogy az intenzívebbet már nem bírom, de hát valahol el kell kezdeni... :D Az alakformálót, ha épp keményebb is, végig tudom tolni simán 55 percig, az utolsó 5-10 percben kókadozok néha, de most már azt is egyre ritkábban. Érdemes lenne ezekre "rákészülni" otthon, erősíteni, az állóképességemen javítani, még mielőtt belevágok? Ha igen, hogyan csináljam?
Köszönöm mindenkinek előre is! :)
21/L
Szia
Én nem járok edzésekre, de nem rég kezdtem el itthon videó alapján Iron Boxolni. Esetleg azt tudom ajánlani bemelegítésnek neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!