Szerintetek foglalkozhatok majd komolyabban balettel/modern tánccal/sztepptánccal, ha 16 évesen kezdem el?
Akkor vegyük sorjában!
Klasszikus balett: Erről már lekéstél és jobb is neked, hogy lekéstél. Ne akarj nagy babérokra tőrni benne, legyen csak hobbi. Tanuld meg az alap rúdgyakorlatokat mert a moderntáncban és a steptáncban jól fog majd jönni.
Jazzbalett: Ez már nem létezik Art Jazz, Jazztánc, Street jazz van.
Mind klasszikus balett alapú csak valamivel szabadabb. A Sreet jazzben Hip-hop is van.
Ha a Jazz irányába szeretnél menni rengeteg jó oktató van, rengeteg társulat.
A Sreet Jazt inkább a Hip-Hop iskolákban keresd.
A modern/ kortárs irány is jó lehet.
Ez még (szerintem) a jazz irányvonalnál is szabadabb.Bár ez azon is múlik milyen technikát és kitől tanulod. Ez a szinházi tánc! Szintén rengeteg lehetség van: Társulatok,színházak, csak jónak kell lenni. De még úgysem lesz sétagalopp, hogy jó táncos vagy.
Step táncot akkor érdemes, ha jó a ritmusérzéked, jó vagy néptáncból és az Ír stepp, vagy a musical step, musical tánc érdekel téged.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
*Glissade*, megkérdezhetem, hogy honnan értesz ennyire a témához? :O Sokat segítettél! Ha jól értelmezem, akkor leginkább a modern táncba érdemes belefognom, ha esetleg ezzel szeretnék foglalkozni. A balettről lekéstem, ezt a tényt el kell fogadnom, a sztepptáncolás lehetősége pedig csak felötlött bennem, mert nagyon tetszik, de nem az lenne az első.
Hááát, szerintem határeset.
Ha gyerekkorodtól nem lett kialakítva a hajlékonyság, izomzat, most sokkal nehezebb lesz. Akárhogy is biztatnak, jó eséllyel ebből hobbi lesz, nem élethivatás.
Színdarabokban mégsimánszerepelhet, ha tehetséges!
Szokott casting lenni külömböző társulatokban, keresnek munkákra is táncosokat.
Vannak táncművészeti szakközépiskolák, okj-k, főiskolák.
Van még lehetősége bizonyítani tehetségét.
Rengeteg tehetséges táncos van, itt inkább az a fontos, hogy mentálisan mennyire bírja a hajtást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!