Mit sportoljak konditerem után?
17 éves vagyok, másfél éve kondizok, tapadt rám egy kis izom is, de már unom egy kicsit, nem annyira bírom, hogy minden nap ugyanazt csinálom szinte, ugyanazon a kis helyen.
El szeretnék kezdeni valami kemény sportot. Gondoltam amerikai focira, bár normál fociba nagyon szar vagyok, tehát nem tudok rúgni, nem tudom mennyire van köze egymáshoz a kettőnek.
Gondoltam úszásra, de félek, hogy le fogok fogyni. Azért meg szeretném tartani azt az izmot amit fölszedtem.
Valami bunyó is jó lenne, MMA vagy Thaibox, de még soha életemben nem bunyóztam és félek, hogy nem nekem való, és első edzésen szétkapnak, de meg kéne tudnom védeni magamat, meg tetszik is külső szemmel.
Mindenképpen valami keményet szeretnék. Írjatok légyszi még sportokat, hogy ezek alapján mik tetszhetnek nekem, meg azt, hogy ti kondi után mit csináltatok ha van ilyen. Előre is köszi a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!