Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit sportoljak konditerem után?

Mit sportoljak konditerem után?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, másfél éve kondizok, tapadt rám egy kis izom is, de már unom egy kicsit, nem annyira bírom, hogy minden nap ugyanazt csinálom szinte, ugyanazon a kis helyen.

El szeretnék kezdeni valami kemény sportot. Gondoltam amerikai focira, bár normál fociba nagyon szar vagyok, tehát nem tudok rúgni, nem tudom mennyire van köze egymáshoz a kettőnek.

Gondoltam úszásra, de félek, hogy le fogok fogyni. Azért meg szeretném tartani azt az izmot amit fölszedtem.

Valami bunyó is jó lenne, MMA vagy Thaibox, de még soha életemben nem bunyóztam és félek, hogy nem nekem való, és első edzésen szétkapnak, de meg kéne tudnom védeni magamat, meg tetszik is külső szemmel.

Mindenképpen valami keményet szeretnék. Írjatok légyszi még sportokat, hogy ezek alapján mik tetszhetnek nekem, meg azt, hogy ti kondi után mit csináltatok ha van ilyen. Előre is köszi a válaszokat :)

2015. szept. 18. 18:03
 1/5 A kérdező kommentje:
Esetleg ha úszásra, vagy más nem annyira kemény sportra jut a választás, mellette űzném a kondit is kisebb mennyiségben.
2015. szept. 18. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A testépítésről azért teljesen ne mondjál le, mert később megbánnád a döntésedet. Elég lenne, ha Hétfőn Szerdán Pénteken edzenél esetleg egy órát. A pihenő napokon a kerékpározást ajánlanám neked.
2015. szept. 18. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Amerikai foci meg az normál gömbfoci azért tök más. Amerikai fociba, ausztrál fociba, rögbibe inkább dobni kell tudni. Gyakorlással meg úgyis belejössz. A úszás se rossz. MMA edzést én nem ajánlanék. Kevert harcművészetet nem oktatnak túl jól, általában belekapnak kicsit a földharcba, állóharcba, aztán egy katyvaszt kapsz. Inkább Muay thai vagy boksz, birkózás, judo, brazil ju-jitsu. A gyúrást ne hagyd abba, mert ezekhez a sportokhoz pont passzol. Viszont ha elkezdesz amerikai focizni vagy mást csinálni intenzíven, akkor elég 2 konditermi edzés.
2015. szept. 18. 20:56
 4/5 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a válaszokat :)
2015. szept. 18. 22:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Attol fugg, merre laksz, de sztem pl. BJJ, kettlebell vagy kajakozas.
2015. szept. 18. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!