Vonószenekar kérdése:
10-és fiú vagyok. Tesi órán 7.20-at futottam 2000 méteren. Ez jó vagy inkább közepes. Tesi tanár azt mondta, hogy gyenge ötös, mennyi kellene a, rendes, ötöshöz?
Figyelt kérdés
2015. szept. 17. 11:01
1/7 anonim válasza:
Csak azért jobb az átlagnál, mert az emberek eltunyultak. Ha a sporthoz magához veszed a teljesítményed akkor valóban gyenge 5-ös, hiába lehet kiemelkedő az osztályodban. Sokan ilyen tempóval maratont futnak, nem 2 km-et....
2/7 anonim válasza:
A maraton futók, hosszútáv futók logikusan lassabban futnak, mint a hosszútáv futók...
3/7 anonim válasza:
Rövid táv futók akart lenni a vége... :D
4/7 A kérdező kommentje:
Régebben 1000 métereket futottam 3 perc alatt, vagy kicsit belül, nyertem is sok érmet. Csak eluntam, most focizok, anyám nagy bánatára érem nincs. Vissza akar küldeni futni, de ez már kevés lesz szerintem.
2015. szept. 17. 12:20
6/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó. Én ettől például messze vagyok.
7/7 anonim válasza:
#2 pont ez a lényeg, olvasd újra a mondatomat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!