Szerintetek egy ilyen bunyóban ki nyerne? :D
Elmondom mégegyszer, jegyzeteljetek ha a felfogás nem megy... :D
Aki dagadt, az mindenhol zsíros, egy nagydarab hegyomlás. Rajtam nincs zsír, csak a hasamon. Azt meg lesz@ rom, hogy a hasam egyre nagyobb :D Utoljára az előző év szeptemberi sulis f@ szságon mértek súlyt meg magasságot, jelenleg 193 centi vagyok és 94 kiló :D Ha jól megy, mégnagyobb leszek :D
Annyi voltam tavaly szeptemberben amit fent írtam, képzeld el nem méregetem napi szinten, kutya :D Most meg annyi vagyok, amit az előbb mondtam. Ennyire csak nem lehetsz hülye...
Akivel bunyóm lesz ő meg a haverom, csak hülyeségből verekszünk, nem értem mi ezzel a bajotok :D
Sz@ r dolog lehet, hogy 14 évesen már nagyobb vagyok nálatok :D Egy kis sörhas meg nem zavar :D
Egy év alatt... Szeptembertől szeptemberig 12 hónap telik el, tudod... :D
A hasra hízás alap, fiúknak általában oda megy a zsír. Nem értem mi ezzel a baj. :D Amióta nő a hasam, kicsit sem lettem lassabb/lomhább. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!