Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A spinning ajánlott kezdőknek is?

A spinning ajánlott kezdőknek is?

Figyelt kérdés

Nem nagyon sportoltam idáig, súlyfeleslegem is van.

Szeretnék elkezdeni valamit. Tudom hogy a fokozatosság fontos, de mit csináljak ha nekem ez a mozgásforma szimpatikus? Vagy még tetszik a kangoo, vagy a wellbox is.

Előbb valami torna órával kéne inkább kezdenem? (De azt nem csinálnám olyan szívesen)

2010. márc. 12. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz, maximum nem fogod elsőre úgy bírni, mint kellene... de majd belejössz.
2010. márc. 12. 22:31
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Persze

Amikor van akarat és ok akkor minden van ! Sok jó kondiban levő személyt nem hajtja semmi és akkor hiába fittek, mert hamar elalszanak a szalagon vagy épp egy spinning edzésen. A lényeg, hogy tudd miért mész oda. Ha van egy célod, mint például fogyni vagy izmosodni akkor menni fog. És persze biznod kell magadban, ez a legfontosabb. Fizikailag lehet izomlázad lesz vagy hamarabb kifáradsz, de a belső a legfontosabb mivel ott kell erősnek maradnod.

És hanyagold a fizikai fájdalmakat. Elmúlnak. A fontos, hogy agyban elhatározd és rászánd magad a garantált sikerre. Mert sikerülni fog. Minden ami időt és befektetést igényel annak van eredménye. A baj csak az, hogy túl hamar feladják az emberek többsége, pedig a test sem tudja 2 nap alatt azt visszacsinálni, amit te éveken keresztül elrontottál. Úgyhogy csak kitartással és józan ésszel ! A tested erősiteni fog, ha úgy érzi, hogy van minek. Ez a fitneszlogika. Ha rászoktatod a tested a spinningre meg akármelyik mozgásra akkor a tested erősödni fog, mert 'érzi', hogy ez szükséges, hogy neked erős test kell ! Viszont ha abbahagyod, akkor a test is abbahagyja az 'izmositást'.

Remélem érthető voltam

2010. márc. 13. 08:45
 3/3 anonim válasza:
bele lehet jönni hamar. az első edzés nekem elvette a kedvem, nem mentem egy hónapig, aztán összeszedtem magam, fejlődni akartam. most már heti négy edzésre járok, fogytam 20 kilót azóta (8 hónap alatt), izmosodott a vádlim, fenekem, és a combom. van edző, aki nagyon szórakoztatóan tartja, meg kell találni őket. sok sikert, jó edzéseket kívánok
2011. júl. 21. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!