Most hova menjek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Először is nem tudom hogy jó kategóriába raktam a kérdésemet, mert ez sport, és egészség kérdés is. Én 15 éves 9. osztályos tanuló vagyok. Hátgerinc ferdülésem van, és lúdtalpam. Az orvos írt egy részleges felmentés papírt az iskolai torna alól. Gyógytestnevelésre kell majd járnom, az úszás mellett. Azt mondta az orvos, hogy labdajátékokat, a talajtornát, és "szökdécselés"-t kerüljem. Ezt mondtam a tesitanárnak, ő azt mondta, hogy menjek el az iskolaorvoshoz, és ő ír majd egy részleges felmentés papírt. Ezt meg is tettem. Másnap ugyan úgy volt tesi, és erősítettek/talajtornáztak. Én jeleztem, hogy nekem nem szabad, de a tesitanárt ne érdekelte. Most az izomláz mellett, eléggé fáj a hátgerincem. Most hova forduljak ez miatt? Gondoltam elmegyek majd az igazgatóhoz. Szerintetek?2015. szept. 8. 16:07
1/3 A kérdező kommentje:
Ja azt még elfelejtetem leírni, hogy a fekvőtámaszt nem kellett megcsinálnom, és amikor először erősítettek, egész órán futnom kellett.
2015. szept. 8. 16:10
2/3 anonim válasza:
Szerintem menjél vissza az iskola orvoshoz azért hogy személyesen beszéljen a testnevelő tanároddal, hogy miért nem végezheted a labdajátékokat, a talajtornát, és a szökdécselést. Aztán a szüleidnek is szólhatnál erről, hogy mit művelt veled a testnevelő tanárod, annak ellenére, is, hogy az iskola orvos az előbb említetteket nem javasolja részedre a testnevelési órán.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Holnap el is megyek az iskolaorvoshoz.
2015. szept. 8. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!