Mi a konditerem ill. a táplálék-kiegészítők használatának hátrányai?
Megváltozik a testalkatod, a lányok más szemmel néznek rád mind eddig, nagyobb lesz az önbizalmad stb...
Komolyra fordítva a szót csak akkor vannak káros hatásai ha valami rosszul szabálytalanul, túl sok súllyal csinálsz.
Kérdezd meg egy hozzáértő(mondjuk a teremfelügyelő) véleményét hogy mit hogyan kell helyesen csinálni és ha azokat betartod akkor csak pozitív hatásai lesznek.
Én nem igazán értem a kérdést, mivel rossz hatással nem lesz rád egyik sem. Esetleg a tárcádra (több kaja, ruhatár frissítés :D stb.).
Sok sikert!
Lássuk csak...
Edzéssel kapcsolatosan:
1. Túledzés (ha valaki nem hagyja az izmokat regenerálódni, és mondjuk mindennap megdolgoztatja keményen ugyanazokat az izomcsoportokat)
2. Sérülésveszély, főleg a nem helyesen megválasztott súly, a szabálytalan kivitelezés és a bemelegítés hiánya miatt.
3. Vannak barmok akik mezítláb vagy papucsban edzenek, ha ráejtik a súlyt nem csak beszarnak, de szilánkosra is törik a patájuk.
Nagyjából ennyi
A táplálékkiegészítőknek csak egy esetben lehet hátránya, ha valaki nem teljesen egészséges, vagy a megengedett mennyiség sokszorosát szedi be.
Pl. Egy termogenikus zsírégető ami felviszi a vérnyomást, nem biztos, hogy jó valakinek akinek gondja van a szívével.
Szerintem a kondirermek feleslegesek.régen is voltak erős és izmos emberek csak ők dolgoztak KEMÉNYEN
én nem járpk konditerembe gyúrni kőműves vagyok és ez éppen elég edzés heti 5 napon
17.55.
Én sok kőműves,vagy fizikai munkát végző embert ismerek,még sem olyan a testük mint egy testépítőé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!