Rengetegen azt mondják hogy igen,de még senkiröl sem hallotam vagy találkoztam volna vele aki csak ebből él meg.Leginkább óriási bukásokról hallok,a vesztes szelóval senki sem dicsekszik.
2015. szept. 5. 15:42
1/9 anonim válasza:
Kizárt dolog. Ha meglehetne élni belőle, akkor nem létezne. Szerencsejáték Zrt. abból él meg, ha te veszítesz. Ha csak a papírforma meccseket nézed, 10/3-4 mindig elmegy azokból is. Ha valaki hosszútávon nullában tud zárni az már nagyon jó.
2015. szept. 5. 16:07
2/9 anonim válasza:
Úgy,lehet,ha egy tuti fix meccsre teszel fel mondjuk 100 ezret.Ès visszajön a duplája,ha jó odds-a van.
2015. szept. 5. 16:09
3/9 A kérdező kommentje:
ma 16:07
én is igy látom,a tippmix adó oldalak is,röhejesek,mivel kis oodsokat adnak meg,nagy lovéval kell játszanod,és ha abból 1 elmey máris viszi a mixet,kombiba ezeket meg nem érdemes rakni,mert akkor alig fizet v mit,és ha 1 elmegy bellöle akkor meg nevetséges összeget nyersz vissza....
2015. szept. 5. 16:10
4/9 A kérdező kommentje:
ma 16:09
A Tegnapi Magyar meccset is tutifixre mondták,mint 1-2 hónapja az FTC-t - Zeljezicaval,volt aki tett rá 100 ezret akkor,meg,a mostanira is,szépen bukták is..
Szerintem aki 100 ezret kockára tesz ott azért már van baj. Akkor is ha megengedheti magának. Nem véletlenül az a neve a dolognak hogy szerencseJÁTÉK :)
2015. szept. 5. 16:25
7/9 anonim válasza:
Abban meg nagyon igazad van hogy ezek a tippmix oldalak nevetségesek.. pláne a nagy "VIP" csoportok, akik egy 300 forintos sms-ért küldenek neked három 1,10-es meccset, amit egyébként magadtól is ki tudnál választani, és tétnek ajánlanak 25 ezret, és ha esetleg mindhárom meccs bejön, akkor nyertél durván 7-8 ezer forintot úgy hogy 25 ezret tettél kockára.
2015. szept. 5. 16:31
8/9 A kérdező kommentje:
ma 16:31
Na igen pontosan igy van,furcsa hogy ő maguk ezeket nem ismernék el,és ha még rámersz világitani erre akkor egyből te vagy a szar alak meg tiltanak és mocskolódnak..Miért nem adnak inkább meg pontos végeredményt? Elég sokra már 50-110 oods van,azt megteszed 200 ft-jával 5 tippet egyenként és ha már az egyik bejön akkor volt értelme az sms-nek..
2015. szept. 5. 17:05
9/9 anonim válasza:
Simán meg lehet élni. A Szerencsejáték Zrt. pl. - többek között - ebből is megél!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!