Ha 10km-t 1 óra 6 perc alatt futok le (15/L) az jónak számít? Illetve ha nem, mennyit kéne javítanom?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 18:14
1/4 anonim válasza:
Szerintem olyan átlag ha azt nézed hogy egy ember sétatempója 5-8km/h, de inkább 5-7.
3/4 anonim válasza:
a 10km/h-s tempó futók között átlagosnak számít (nem futók meg nem tudnak 10km-et futni, így nekik kiemelkedő :))
Milyen szempontból érdekel, hogy jó e? A tavalyi félmaratoni magyar bajnoknő 35 perc alatt tett meg 10km-et, szóval ahhoz képest nem jó, de gondolom nem is hozzá akarod mérni magad.
Ahhoz képest, hogy valószínűleg nem vagy profi futó teljesen jó eredmény. Ha gyorsulni szeretnél, akkor gyorsító edzéseket kellene végezned: résztávos edzések, sprintek, és persze az is sokat segít, ha a távon tudsz emelni, mert ha tudsz 15km-et futni, akkor a 10 sokkal könnyebb lesz, mintha csak 10-et tudsz, és a végén már elfogy az erő.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok futó, csak kíváncsi voltam, hogy le tudok-e futni 10 km-t és ennyi idő alatt jött össze.
2015. aug. 31. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!