Milyen airsoft GBB pisztolyt vegyek? Mire kell figyelni?
Már nem vagyok annyira kezdő, tehát értem a szakszavakat és minden olyasmit tudok a gázos airsoft fegyverekről ami fontos kritérium.
Szeretnék beszerezni egy jó minőségü GBB pisztolyt ami ár-érték arányban szuper ( találtam ilyet).
Természetesen személyes átvételről van szó.
Ha használt pisztolyt veszel, akkor a tárajkak állapotára, tok és szán érintkező/súrlódó felületeinek állapotára legfőképp. A táron a szelepeket is érdemes megvizslatni, gázt tölteni/töltetni bele és hallgatózni, hogy jól le van-e tömítve, nem ereszt. A gáz kiömlő részénél a gumi épségét se árt megkukkantani. Ha a szán műanyag, akkor a szánakasztó bemarásának a kopottságát nézd meg, azaz ki van-e nyalva a műanyag, vagy sem. Kezelőszervek akadálymentes működését is érdemes ellenőrizni, meg persze próbalövéseket leadni. Hop-up állító, ha van és tárcsás megoldás, akkor annak működését/állapotát. (ha imbuszos, pl kjw beretta esetén, akkor a megfelelő imbuszkulccsal azt is ki kell próbálni, rendesen állítja-e, nem akad meg, stb). Ha nagyon kukacoskodsz, akkor részleges szétszerelés és amit csak lehet vizsgálj meg :D Belső cső sem elhanyagolható elem, illetve a nozzle látható részeire is jó, ha rápillantasz. Értelem szerűen repedéseket, rendellenes kopásokat, furcsaságokat kell keresni :) Meg persze a gazdáját kell kérdezgetni a fegyver előéletéről, mivel kente, mennyire gyakran, hány játékot látott, stb stb stb :)
Új durrantó esetén azt érdemes megkérdezni, hogy van-e valami különleges karbantartási igénye, mivel kell átkenni. Persze kipróbálni, megnézni érdemes újonnan is, ha valami gyári hiba van, akkor az előbukik.
Nagyon szépen köszönöm!
Újonnan terveztem venni, de most, hogy mondod lehet használtat is nézek.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!