Mennyire lehet elszokni 2hét után a futásától?
Figyelt kérdés
Idáig az 5 kilométer megy simán egy hetet majdnem kihagytam és most még le is betegedtem ugyhogy ebből 2 hét kihagyás simán lesz. :(2015. aug. 27. 18:55
1/4 anonim válasza:
Ha ilyen kicsi távokat futsz, akkor eléggé, de alkat függő is, szóval simán lehet, hogy meg sem érzed.
Az első pár alkalommal adj magadnak majd időt, hogy visszaszokj, ne lepődj meg, ha hirtelen nem fog menni megint az 5-ös, ne erőltesd túl, majd 2-3 alkalom után megint menni fog.
2/4 anonim válasza:
Én 1,5 hónapot hagytam ki, az azért beütött, lassan szokok vissza. 2 hét nem szokott megviselni.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen tudom a honap az azért már más tészta én 8kmnél hagytam abba 2honapig utána újrakezdtem es keményen 2.5 kilométer ment most abbol tornáztam fel magam 5kilométerrebde a cél az minimum 10
2015. aug. 27. 21:52
4/4 anonim válasza:
Én hetente 2-3x futottam 5 km-t, aztán 2-3 hét kihagyás után futottam életemben először 10-et :D Megszállt az ihlet.
Igaz, abban a 2-3 hét intervallumban is edzettem sokat, csak nem futottam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!