Milyen nadrágban jártok túrázni? Melyik vált be?
Milyen nadrág vált be télre, milyen nyárra, milyen laza kirándulásra, milyen hosszú, akár többnapos túrára? Milyen szempontokat vesztek figyelembe a nadrág kiválasztásánál?
Lecsatolható szárú, illetve sokzsebes nadrágokról milyen tapasztalataitok vannak?
Szia! Én nagyon sokat szoktam kirándulni a családommal a Mátrába és mi/én olyan nadrágot szoktam hordani ami kényelmes megnem baj ha összel pl. össze sarazodik szóval az alényeg hogy jól tudj benne mozogni és kényelmes legyen.
Én ezt a márkát nagyon szeretem ezt használom ha hidegebb van: Black Diamond Notion Pants női nadrág
ha meg jobb az idő :Black Diamond Credo short női rövidnadrág
ez az oldalon sok jó gatyó van mi innen szoktuk venni:
Igaz Miskolcon van. 14/L
Köszi!
A helyzet az, hogy én vándortáborozni és zarándokolni is szoktam. Több napig megyünk. Nem vihetünk sok cuccot, ugyanakkor sok apróságnak kéznél kell lennie és sokféle időjárásra készülni kell.
Nagyon kényelmesek a feszülős biciklis vagy futó nadrágok, de azokon nincs zseb. Arra ritkán van lehetőség, hogy rövid és hosszú gatyánk is legyen. Ezek miatt érdekelnek a lecsatolható szárú nadrágok és a sokzsebes gatyák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!