Tapasztalat a pilatesről? Futásról?
Ha nincs extra célod a dologgal, csak egy átlag kondi, és formába kerülni, akkor kb elegendő (mondjuk 165/45-el nehéz elhinni azt a felesleget :))
Ha mozogsz eleget, akkor nem kell semmi speciális diéta, én is ezt követem, hogy a cukros dolgokat kiszórtam az étrendből, de ez nem jelenti azt, hogy néha nincs egy sütemény vagy egy cola, csak nem napi rendszerességgel kell ezeken élni.
A futás inkább olyan 25-35 perc között legyen, nem kell nagyon rohanni, kényelmes tempóban.
Egy kicsit izmosodnod kellene inkább, ha nem érzed magad elég feszesnek. Persze, itt nem konkrétan testépítésre gondolok, így akár a pilates is jó lehet, vagy bármilyen, első sorban saját testsúlyra építő módszer.
Ha van lehetőséged (anyagiak és hely) lemenni egy terembe, akkor próbálj ki egy trx edzést pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!