Utcai verekedések során mennyire gyakori jelenség egy-egy fog kiesése?
Elöször is köszi a választ!
Késre már én is gondoltam, csak aztan elgondolkodtam , hogy mivan ha csak felbőszíti őket? Amúgy tényleg nem az a fajta vagyok, megmondom őszintén el se tudom képzelni hogy valakit megkéseljek, bár lehet hogy egy bizonyos helyzet kihozhatná belőlem, de az a baj abból meg semmi jó nem következhet.. :/ Mindenesetre megfogadom a tanácsod, régen is terveztem már, ártani nem árthat.
Atyaég...
(1) Pesten semennyivel nagyobb veszély nem fenyeget, mint az ország bármely más részén, és akkor még nem BAZ vagy Szabolcs-Szatmár megye sötét bugyrairól beszéltem... Viszont Pesten sok az ember, lehet segítséget hívni, van hová menekülni, ami mittomén Rakamazon kevésbé sikerülhet...
(2) Kést messziről felejtsd el, az életedet nem védi meg, de börtönbe juttat. Helyette szerezz gázpisztolyt engedéllyel, ha fosó-mosó vagy.
legjobb haverom, 16év judó, 10év ökölvívás, tehát mondhatni egy átlag embernél sokkal jobban fel van készülve egy esetleges bunyóra...
Vagy mégsem, szórakozó helyről jött ki, már az utcán hátulról kapott egy parasztlengőt az állkapcsára, ami 2 helyen eltörött, allul jobb oldalt 4 foga kiesett egyből, 5-öt pedig a korházban kellett eltávolítani...
legjobb védekezés, ha nem jársz rossz környéken éjszaka, ha mégis, akkor mindig nézz hátrafelé, és tudj futni...
nagyon kevés az az ember aki jól jön ki egy utcai bunyóból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!