Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon gáz egy ötvenöt éves...

Nagyon gáz egy ötvenöt éves férfinek lemenni a konditerembe?

Figyelt kérdés
Súlyos betegségen vagyok túl, egy év alatt fogytam 25 kilót. Mozognom kellene (nem fizikai munkát végzek) van is közelünkben egy konditerem, de félek, hogy kiröhögnek. Fiatalok, kigyúrtak járnak le, én meg a vizisikló felsőtestemmel....
2008. szept. 6. 15:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy ilyen normálisan álltatok hozzá a kérdésemhez,nekem tényleg komoly problémát okozott, bár más téren van önbizalmam. Lent voltam a konditeremben, beszéltem a főnökével, meg egy-két sráccal, szeretettel várnak, szerdán reggel megyek!:))) Mégegyszer köszi!!!
2008. szept. 7. 20:30
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Szió! Szerintem a normálisabbja inkabb becsülni, tisztelni és segiteni fog! A nem normálisak meg ne érdekeljenek! Nagyon jó ötlet a konditerem, esetleg egy hozzabbertot kérj meg, hogy allitson ossze neked egy programot, amit majd tudsz csinalni rendszeresen.

sok sikert!

2008. szept. 8. 11:22
 13/16 anonim ***** válasza:
Semmi szégyellnivalód nincs :D Jó edzést, jó pihenést.
2008. szept. 26. 02:03
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi! Nyomom ezerrel:))
2008. szept. 26. 09:32
 15/16 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen járok konditerembe,de nem láttam még 40felettit. (ahova én járok) Szerintem se nevetnének ki,én senkit se röhögtem ki. Ha ki is röhögnek,akkor meg ne törődj velük! (bár erre kevés az esély)
2009. nov. 29. 19:58
 16/16 anonim válasza:

dehogyis....

Ha nagyon cikinek érzed esetleg keress társaságot, úgy könnyebb...

Én pl. lányként apukámmal járok kondizni, és tök jó... Ápoljuk az apa lánya kapcsolatot is egyben... :D

2010. máj. 24. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!