Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » TippMixen mennyire jön be a...

TippMixen mennyire jön be a papírforma?

Figyelt kérdés
2010. márc. 8. 14:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
nem nagyon,hisz akkor tiszta csőd lenne az üzemeltetőnek.de mivel nagyon is nyereséges gondolhatod.
2010. márc. 8. 14:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán, főleg ha sok meccset raksz.
2010. márc. 8. 14:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha jobban megnézed össze tudsz hozni kb. minden nap egy tuti 2-es szorzót. De max 3 meccset, több csak nagyon ritkán jön össze, bár egyszer nekem volt egy 8 meccses, de az ritka. Szóval kevés meccset és leginkább hazait! Azzal nagy a sansz^^
2010. márc. 8. 15:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ó, ne tudd meg, mennyit tudnék erről beszélni. 16 éves vagyok, és teljesen függővé váltam. Papírforma...olyan nincs, felejtsd el. Emberek játszanak, nem a papírforma. 3 meccsnél tényleg nem érdemes többet rakni, csak ha nagyon biztos vagy magadban.
2010. márc. 8. 15:18
 5/13 A kérdező kommentje:
Én múlthéten tippmixeltem először, 3 meccset tettem meg papírforma szerint. Nyertem, igaz nem sokat, de gondoltam meg kell alapozni valamiből a többi szelvényt...
2010. márc. 8. 16:23
 6/13 anonim ***** válasza:
én már vagy 5 éve tippmixelek minimum....a sok papírforma annyit ér hogy a negyedét nem nyertem vissza annak amit én már mixre elköltöttem :D
2010. márc. 10. 22:02
 7/13 anonim válasza:
Én csak papríformára szoktam rakni. Szerintem általában bejön. Tehát nem egyszer csináltam 200Ft-ból 6000 Ft-t.
2010. márc. 15. 12:57
 8/13 anonim válasza:
Mi az hogy papírforma? nemértem..
2010. ápr. 7. 17:59
 9/13 anonim ***** válasza:
A papírforma az, hogy egy csapat hogyan áll a tabellán. Pl.: Real Madrid-Malaga. A Real Madrid bennt van az első háromba, a malaga küszködik a kiesésért. A Real Madridra teszel, akkor papírfoma alapján játszottad meg, mert a Real jobb helyen van, mint a Malaga. Szóval a papírforma meccs az, amikor azt játszod meg, amelyik a tabellán előrébb van. remélem érthetően fogalmaztam. ;)
2010. ápr. 12. 16:18
 10/13 anonim válasza:

Igen így érthető

először azt hittem hogy amelyiknek kisebb a szorzója azt teszitek meg.

de mondjuk az egyre megy mert ha kisebb a szorzója akkor általába előrébb van a tabellán

2010. ápr. 28. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!