Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szeretnék megtanulni íjászkodn...

Szeretnék megtanulni íjászkodni (? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

14 éves lány vagyok, teljes mértékben kezdő, de szeretnék megtanulni ijjászkodni. Esetleg valaki tudna ötleteket adni?

Budán lakom, jó lenne a közelben.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. aug. 4. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Minden megyeszékhelyen vannak íjász klubbok, Bp-n meg tuti van egy rakat... Googlizgass
2015. aug. 6. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Megtanítalak ;)
2015. okt. 16. 16:26
 3/6 Lunariana válasza:
Nem kell tanar. Fogsz egy ijjat, egy celpontot. A celpont helyere kepzeld oda egy altalad gyulolt ember fejet es lojj. Ha sokat gyakorolsz akkor fogsz tudni. Engem csak nyilhegyek kovacsolasara tanitottak, de celozni is tudok. Tanar nelkul! Eggye kell valnod a fegyvereddel(ez igaz a kardra ,a landzsara is). A vezertoll kifele kell hogy essen. A nyilvesszonek kivul kell elhelyezkednie. A mutato ujjagra ratamasztod, es jol kihuzod, es elengeded. Az ujjadat felserti, de megszokhato. Igy pontosabban lohetsz. Amugy sajnalom a kerdesedre valaszolni mar nem tudok, sajnos. :(
2015. okt. 17. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
utolsó válaszolónak 10 év múlva fájdalmas élete lesz a gerincferdülése miatt, úgyhogy menj csak tanárhoz.
2015. okt. 17. 11:13
 5/6 Lunariana válasza:
Bocsanat belul van nyilvesszo, csak minket oldalra tudom fogni az ijjat ,es azert irtam rosszat. Ha az ujjadon van a hegye ne menjen tul az ujjadon, mert az igen fajdalmas, mig ha csak a szara van rajta akkor csak horzsol. Amugy miert lenne gerincferdulesem? Ellobb csak rosszul irtam. Mindig belulre kell esnie a nyilvesszonek.
2015. okt. 17. 13:37
 6/6 Lunariana válasza:
Bocsanat; elobb
2015. okt. 17. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!