Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti mit sportoltok?

Ti mit sportoltok?

Figyelt kérdés
Most megyek középiskolába.Abba kellett hagynom az eddigi sportot amit csináltam. Nyolc év alatt nem volt olyan amikor ne jártam volna valamilyen sportra. Egyszerűen szükségét érzem hogy mozogjak. Most mindenképp szeretnék valamit elkezdeni és gondolom megkérdezem ki mit sportol, hogyan mozgatja meg magát a mindennapjaiban. Megkérnélek titeket hogy írjátok le hogy mit sportoltok és ha van egy kis időtök meséljetek róla. Miért szeretitek, mi az ami miatt ezt választottátok? Minden érdekelne természetesen :) Mindannyiótoknak megy a zöld pacsi, hiszen itt nem igen lehet rossz választ adni :)

2015. júl. 19. 02:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Nézd, én futok, hosszabb távokat. Bárhol lehet csinálni, bármikor el tudok indulni, annyi ideig csinálom amennyi jólesik (ha csak fél órám van akkor futok 5-6km-et, ha egy délelőttöm akkor 20-at), és jó kondit csinál, segít meló után kiszellőztetni a fejem.

Ezzel együtt nem mondom, hogy kezdj el futni, mert baromi unalmasnak tartja sok ember, és akár igazuk is lehet, ne az alapján keress sportot, hogy más mit csinál, hanem próbálj meg olyat választani, ami neked bejön. Pl nekem a testépítés nem jött be, inkább futok vagy valamilyen funkcionális tréningre járok, de ha megnézed, hogy hányan foglalkoznak testépítéssel, akkor látod, hogy más meg inkább a nagyvasak emelgetésében leli örömét, más valami labdát kerget, stb... Keress olyat, ami neked öröm.

2015. júl. 19. 08:14
 2/7 Szergej55 ***** válasza:
Tessék, én már itt is vagyok a nagyvasat emelők közül! :D Számtalan sportot csináltam én is, majd középsuliban az utolsó addig űzött valamikor 2011 őszére elérhetetlenné vált számomra, mert a szülővárosomban nem tartottak több edzést. Így egy kis keresgélés és baráti ösztönzés hatására kezdtünk el súlyzózni, először csak a suliban. Saját testsúlyos edzegetéssel már azelőtt is elvoltam, de erősebb és izmosabb akartam lenni, és kiderült, hogy erre pont a testépítés a legjobb megoldás. 3 éve kezdtem el, azóta a fő profilommá az erőemelés vált (nagy súlyos guggolás, fekvenyomás, felhúzás), de egyrészt a tömegben feljebb lépkedés, másrészt az arányok javítása érdekében a bodys edzés is megmaradt.
2015. júl. 19. 10:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Én bokszolok, savate-zek, emellett kiegészítésként crossfit-re járok. Heti 1x tartok pihenőnapot. A dédnagyapámig visszamenőleg a családban mindenki bokszolt. Én is kiskoromban kipróbáltam, mert nagyon érdekelt, meg is tetszett! Járogattam versenyekre, de igazából fiatalabb koromban hobbiként fogtam fel, a suli, csajok, szociális élet kicsit fontosabb volt :D Egy időre abba is hagytam, el kezdtem francia bokszolni (savate), ezt is hobbiból. Egy idő után egyre komolyabban vettem mindkét sportágat, visszamentem bokszolni, a savate-t pedig nem hagytam abba, de kevesebbszer járok le. Mindkét edzőmmel egyeztettem, hogy szívesen versenyeznék megint, de már komolyabban, emiatt kezdtem el a két sportág mellett crossfitezni. Novembertől megint versenyezni fogok.

24/F

2015. júl. 19. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés, futás, boksz.
2015. júl. 19. 12:03
 5/7 aikiboxer ***** válasza:
Fegyencedzés, box, aikido és heti 1-2 kocogás.
2015. júl. 19. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Testépítés, kerékpár, kajak.
2015. aug. 12. 11:50
 7/7 anonim válasza:

Rocky, lánytorna, mountain bike!

Rocky: Mindig is imádtam táncolni, ugrálni, stb! A nővérem kezdett el rockyzni, én meg természetesen követtem..:D

Lánytorna: Ezt is mondhatjuk táncnak... A hajlékonyságról is szól, én meg nem vagyok merev...)

Mountain bike (terepen): Apum kezdte el 4 éve, én meg most abban a korban érzem magam, amikor jó elkezdeni, időben vagyok! A természetben hallani a madarakat, az a friss erdő illat...Ahhw! Imádom!:)

Bicó (órszágúton): Ez meg segít a Mountain bike-ban, és ezt is ugyanúgy szeretem!:)

2015. aug. 12. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!