Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudok napi 3500 kalóriát...

Hogy tudok napi 3500 kalóriát elégetni?

Figyelt kérdés

Ugye az ember kb alapjáraton 1300-at éget én 900 kcalt eszem, de hogy tudok 3500-at elégetni?

Élvezettel szeretném csinálni :) és futni nem szeretek, szenvedni nem akarok, kell tudom, de nem így. A testem szenvedjen, de ne a lelkem :) értitek :D

Ha pl cangázok mennyit kell, hogy 3500 elégjen?

12 km bicikli 20-20 perc alatt még édes kevés gondolom :(

L

2015. júl. 5. 23:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Ennyit nem lehet, te bolond vagy.

Egyrészt napi 5-6 órát kellene tekerned, másrészt nem bírnád 900 kcal-val. Meg se próbáld.

2015. júl. 6. 11:46
 2/4 A kérdező kommentje:
pedig jó lenne :D
2015. júl. 6. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Bestresszel a szervezeted, így nem lehet fogyni! Elkezd tartalékolni. Nem tudom, hány éves vagy, gondolom, fiatal. Egyél legalább 1500-2000 kCal-t és mozogj minden nap, heti egy nap pihenővel a nyáron. Járj órára valami edzőteremben, az arányosan átmozgat minden izmot, bicaj, úszás.
2015. júl. 6. 15:43
 4/4 anonim ***** válasza:
nehogy azt hidd hogy ha te most elmész tegyük fel 10 órát bringázni ( egy 12 éves lány kb ennyi idő alatt tudná ezt elégetni) akkor te fogytál fél kilót :D Részben igaz hogy könnyebb leszel átmenetileg mert kiürül a szervezeted glikogén raktára és a glikogén által megkötött víz felszabadul ugye, meg izzadsz is, de a tényleges fogyásod kb fele, vagy bizanyos %-a izomzatból fog menni. Meg ekkora drasztikus energia deficit hatására másnap folyamatosan éhes leszel és előbb utóbb vissza pótolod a cuccot hogy a szervezeted egyensúlya helyre álljon. Am meg nem lehetetlen, én ma futottam 2 órát ( 1-et az uszodáig 1-et meg vissza) plusz úsztam 3 kilcsit, ha a teljes napit számolom akkor szerintem többet is égethettem, de igazábol nem érdekel nagyon, meg én már megszoktam. De neked, főleg ha nincs sportmúltad akkor nem ajánlom hogy ezzel kínozd a szervezeted. De ha mindenképp szeretnél elégetni 3500 kaloriát, legalább 2500-at vigyél be kajából. Tegyük fel elmész a barátnőiddel egy nagyobb kirándulásra ami kb 30-40km vagy bicóztok mondjuk egy 100km-es távot ( :DD , de mondom , nem ajánlom) akkor is egyél rendesen , hogy ne legyen akkora drasztikus az energia deficit, különben szarul leszel, lelkileg is amúgy.
2015. júl. 6. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!