Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek biztonságos...

Szerintetek biztonságos ebayről rendelni?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon szeretnék egy pennyboardot és már próbáltam is és nagyon ment,de nem szeretném 40000ert megvenni ezért ebayre gondoltam

2015. jún. 1. 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Én úgy tudtam, hogy most már nem szállítanak Magyarországra. Én 2 backpack fazonú táskát rendeltem onnan, de egy barátom intézte, megrendelte egy amerikai címre,(ott lakik) és onnan küldte el postán. Lehet, h én tudom rosszul, és lehet Magyaro.-ra, ha igen akkor biztonságos. Nyugodtan rendelj, csak arra figyelj, hogy honnan jönne, mert Kína és az USA nem szállít Mo.-ra, európai várost válassz. (valószínűleg Németo. vagy Nagy-Britannia lesz)

és hogy ne aukciós oldalról rendelj, hanem fix árut.

meg h ne 200 darabot, mert valamelyik úgy van, amit kiskereskedőknek árulnak.

És ha ezeket kilőtted, akkor látni fogod, hogy az EREDETI

2015-ös KOLLEKCIÓ darabjai ugyanazon az áron vannak, és AZON KÍVÜL számolnak fel szállítási költséget.

Összefoglalva csak akkor éri meg az eBay-ről Penny Boardot rendelni, ha nem az idei kollekcióból szeretnél, egyébként régebbiekben is iszonyú jók vannak!!

Majd írd meg hogy döntöttél!

REmélem segítettem!

2015. jún. 2. 21:33
 2/2 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan rendelhetsz, Magyarországra is szállitanak,nekem is most jöttek meg a cuccok.Nézz meg több eladó gördeszkát és válaszd a legszinpatikusabbat néhánynál még szállitás is ingyen van ;).Én eddig egyszer sem sültem be vele :).Sok szerencsét a gördeszkához!;)
2015. jún. 21. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!